Testimoniale

<span>Castigator Premiul I Concurs sept. 2014</span>
"Locuiesc impreuna cu parintii intr-un bloc vechi la etajul 4 in Slatina, Judetul Olt unde temperaturile sunt foarte ridicate. Este adevarat, imi doresc sa castig acest concurs in primul rand ca parintii sunt batrani si suporta caldurile cu greu si cunosc ca aKtivTHERM este cea mai eficienta metoda de izolatie pe interior.Va multumim din suflet pentru acest premiu minunat, parintilor mei le voi face un cadou foarte frumos, tinand cont ca sunt pensionari!"
Neacsu Constantin – Slatina, Jud. Olt, Str Toamnei Castigator Premiul I Concurs sept. 2014
<span>Castigator Premiul II Concurs sept. 2014</span>
"Mi-am achizitionat acest apartament de curand iar anumiti pereti sunt in zone ferite de lumina soarelui, blocul nu este izolat si deja apar urme de igrasie. Va multumesc mult de tot pentru acest premiu este binevenit mai ales acum dupa achizitionarea apartamentului cand resursele noastre financiare sunt limitate la strictul necesar. Chiar avem un perete exterior unde este posibil sa apara mucegaiul. Am reusit sa renovez baia iar cu ajutorul dumneavoastra incet incet vom duce la bun sfarsit tot ceea ce ne-am propus! Va multumim!"
Vieru Liliana Mariana – Rasnov, str Vulcanului Nr 1, jud. Brasov Castigator Premiul II Concurs sept. 2014
<span>Castigator Tombola aKtivTHERM – februarie 2013</span>
"Am crezut in produsul aKtivTHERM, l-am folosit si am fost foarte multumita. Mi-am dorit sa mai cumpar cativa litri si am fost norocoasa sa particip la tombola organizata de dumneavoastra si sa castig marele premiu de 20L. Il recomand tuturor ca fiind cel mai bun produs de izolare interioara. Adio, frig in casa!!! Va doresc succes in continuare si va multumesc inca o data"
Simona Catinca Muresan Castigator Tombola aKtivTHERM – februarie 2013
<span>capitan echipa nationala de handbal masculin a Romaniei - septembrie 2013</span>
"Am utilizat produsul aKtivTHERM pentru a izola peretii dinspre nord la o vila situata in cartier rezidential, intrucat in permanenta erau reci si incepuse deja sa apara pete de igrasie si mucegai. Avand copii mici am considerat ca e foarte important sa eliminam mucegaiul din casa si sa cream un confort termic in incaperea in care locuim."
Sandu Iacob capitan echipa nationala de handbal masculin a Romaniei - septembrie 2013
<span>proprietar apartament 3C, etaj IV - dec.2013</span>
"Pentru a scapa de igrasie si pentru a reduce umiditatea din interior am recurs la izolatia de interior aKtivTHERM®. Am luat o decizie buna, aKtivTHERM dovedindu-se a fi solutia eficienta si economica de care aveam nevoie"
Feraru Andreea proprietar apartament 3C, etaj IV - dec.2013

 

Skip to toolbar